واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

افزایش شهدای فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به کرانه باختری

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد شمار شهدای تجاوز نیرو‌های اشغالگر صهیونیست به کرانه باختری از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۱۲۳ نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 31
کد خبر: ۲۱۱۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت بهداشت فلسطین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: محمد عبدالقادر خراز نوجوان ۱۴ ساله فلسطینی که بر اثر شلیک نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نابلس زخمی شده بود به شهادت رسید.

هلال احمر فلسطین نیز از زخمی شدن ۹ فلسطینی بر اثر شلیک مستقیم نیرو‌های اشغالگر در طوباس در شمال کرانه باختری رود اردن خبر داد و تأکید کرد حال دو تن از زخمی ها، وخیم است.

همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر، نیرو‌های رژیم صهیونیستی به طور مداوم به کرانه باختری رود اردن نیز حمله کرده و شمار زیادی از فلسطینی‌ها را شهید، زخمی و دستگیر کرده اند.

عملیات طوفان الاقصی درحالی وارد بیست و پنجمین روز خود شده که خبر‌ها از تشدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، درمانی و مدارس غزه حکایت دارد و این منطقه از زمین، دریا و آسمان زیر بمباران سلاح‌های مرگبار رژیم آپارتاید تل آویو قرار دارد و این در حالی است که مقامات واشنگتن حمایت همه جانبه خود از رژیم صهیونیستی را به اوج خود رسانده اند.

ارتش رژیم صهیونیستی که از نبرد با رزمندگان مقاومت درمانده شده فقط به دنبال کشتار مردم غزه می‌باشد تا از این راه به مقاومت فشار بیاورد و برنامه‌های خود را تحمیل کند، غافل از این که تمام مردم غزه عضو مقاومت ضدصهیونیستی هستند. /روسیا الیوم

ارسال نظر